Barnedåben – bordpynt

IMG_8729 IMG_8730 IMG_8775 UnavngivetVi havde jo besluttet at holde barnedåben hjemme – egentlig fordi jeg tænkte det var rarest med Matti. Og jeg er så glad for vi gjorde det! Dog var det selvfølgelig noget bøvl at alle møblerne skulle ud af stuen (thank god, for hjælpende hænder!), men så kunne man stille tingene op som man ville – og pynte som man havde lyst.

Bordpynten blev faktisk præcis som jeg havde håbet den ville blive. Jeg ville gerne have det simpelt, men stadig ‘lyseblåt’ (det er vel en barnedåb). Jeg havde selv været igang med at lave lysene, så der kunne komme noget personligt på bordet – så alle lysene rundt på bordene havde billeder af Matti. Ligeledes var hver bordkort også med et billede af Matti – og de var alle med forskellig billede.

 

0 tanker om "Barnedåben – bordpynt"

 1. Jeanette Henriksen

  Lyder virkelig hyggeligt og super sødt bord..
  Hvor er det dejligt at holde det roligt og simpelt.. Elsker det..

  Knus <3

  Svar
 2. Lynn Klein

  Halløj 😉 sødt bord du har lavet til barnedåben. Jeg vil høre om du vil røbe hvordan du har lavet lysene med navn og billederne på??

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Hejsa 🙂 .. og mange tak! Selvfølgelig vil jeg røbe det. Jeg har smeltet dem på. Først printet billede ud på en serviet – og så smeltet det på. Hvis du har lyst – så kan jeg sagtens lave en forklaring med billeder her på bloggen? 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *