Mor & far

image

image

image

Som jeg jo skrev i det forrige indlæg, så fik jeg købt nogle kopper da Tanni og jeg var nede i byen igår.

Jeg fik købt en MOR kop og en FAR kop fra Liebe. Jeg har kigget på dem mange gange, for synes virkelig de er skide søde! Jeg ville faktisk have købt dem dengang M blev født, men så kom jeg helt fra det igen.

Jeg kan dog ikke helt finde ud af om de skal bruges som drikkekopper eller til blomster (eller sådan noget). Det er næsten synd at sætte dem i skabet – de burde jo næsten stå fremme. Men nu må vi se; de bliver brugt til drikkekopper lige nu i hvert fald.

Det kunne så bare være fedt hvis man kunne få en kop hvor der stod MATTI på. Meeen.. jeg ved man kan få et med M på – måske jeg bare skal købe sådan en til ham.

En tanke om "Mor & far"

  1. marianne

    Hej Christina..

    Prøv lige at tjekke Liebes hjemmeside, jeg mener jeg engang så at de kan få lige præcis den tekst du gerne vil have… ☺

    Kh Marianneå

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *