3 måneders vaccine

image

Kan i huske jeg i dette indlæg skrev, at når man blev  måneder så var det også tid til det der 3 måneders stik? Ja altså, vi var så afsted ved lægen igen for at få det overstået.

Jeg havde sgu ærligt håbet at det ville gå som en leg og at Matti ikke ville reagere ret meget på at blive stukket – og at han da slet ikke ville reagere efterfølgende. Men hvor tog jeg dog fejl. Knægten ville ikke sove om formiddagen, så det gjorde nok heller ikke situationen bedre.

Matti blev så bund ulykkelig da lægen stak ikke bare en men TO gange i hans små lamselår. Han græd og græd. Da vi kom hjem faldt han faktisk lidt til ro, men var stadig pjevset. Men pludselig ud af ingenting begyndte han bare at græde og græde (en gråd jeg aldrig har hørt før) og oveni det blev han bare febervarm. Øv!

Det var sgu noget af en hård dag at komme igennem, må jeg indrømme – og jeg gruede for natten. Men han sov hele natten, fuldstændig upåvirket af hele situationen. Så det var GODT! Han havde også brugt de fleste af sine kræfter på at være ked af det.

Nu er jeg sgu bare glad for at det er 2 måneder til han skal stikkes igen!

2 tanker om "3 måneders vaccine"

 1. Irene

  Øv! 🙁 En ting er stikket, det er hurtigt overstået, men alt det bagefter… Jeg håber ikke, han skal døje med det hver gang – selvom det måske er relativt hurtigt overstået, hvis det gik over efter en dag? Det er stadig træls! 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja.. for dælen. Det er godt at de ikke skal stikkes så ofte – næste gang er jo så allerede om 2 måneder.
   Ja. Om natten sov han stille og roligt 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *