10år! ♡

160-6100_IMGSe lige det billede; så unge vi ser ud. Billedet er fra 2005 – altså fra for 10 år siden.

I dag har Clause og jeg været kærester i 10 år eller 520 uger om man vil. Det lyder jo altså helt vildt! 10år! Vi brugte jo dagen på barnedåb, så vi har ikke rigtig ‘fejret’ det som sådan. Men vi har haft en skønskøn dag alligevel – og fejret vores lille vidunder.

Det lyder altså helt vildt at man kan sige, at man har været kærester i 10 år. Vi blev kærester i 10ende klasse i folkeskolen – det er sgu en hel menneskealder siden. Haha. Der er da også sket en del i løbet af 10 år. Nu sidder vi pludselig i eget hus, med bil, husdyr og med en skønskøn søn. Det er jo altså ret vildt – men fantastisk – at tænke på. Og jeg elsker det hele!

Jeg håber på mange flere år med ham den lange! For ham er jeg nu ret så glad for.

2 tanker om "10år! ♡"

 1. Jeanette Henriksen

  Halløj..

  Ja, jeg er lidt bagud, men derfor skal i ha et stort tillykke alligevel.. <3
  Tiden flyver nogen gange bare afsted, håber i får mange flere gode år sammen.

  Knus <3

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *