Dåbsindbydelser

IMG_0623 - Kopi IMG_0625 - Kopi IMG_0627 - KopiNu har alle fået indbydelserne og alle har svaret – så kan jeg vidst godt vise jer indbydelserne. Jeg har selv været igang med saks og lim og faktisk blev jeg okay tilfreds med resultatet. Det er små bleer – nu er det jo en barnedåb. Idéen fandt jeg på pinterest.

Jeg ville dog rigtig gerne have skrevet teksten i hånden, men min selvkritiskhed (er det et ord?) tog over, og jeg kunne slet ikke få det til at se pænt ud. Så efter et raserianfald (eller to) overgav jeg mig til printeren – og det ser nu også meget godt ud!

Nu er jeg så så småt gået igang med bordpynten – jeg vil gøre det så personligt som muligt og det kræver lidt. I skal også nok få det af se – efter barnedåben. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *