Dåbsgaver.. Inspiration søges!

dåbsideerÅh .. Nu er det jo snart barnedåbstid (faktisk rigtig snart!) og jeg bliver næsten dagligt spurgt hvad Matti ønsker sig.. Og ærligt; så ved jeg det ikke helt. Vi har selvfølgelig nogle ting som vi ønsker os, men jeg synes altså det er lidt svært.

Jeg har forsøgt løbende at skrive de ting ned jeg har fundet, så der er da lidt. Jeg har også forsøgt at ønske os noget i forskellige prisklasser – kan godt se at mange af tingene måske er lidt dyre (dem på billedet især), men man kan vel ønske sig alt.. ikke? Han ønsker sig altså også legetøj, bøger, dynebetræk og andre ting. Jeg har gemt alle de ønsker jeg (indtil nu) har til Matti HER ..

Har I nogle gode gaveidéer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *