Matti – 10 uger!

IMG_0873 - Kopi IMG_0876 - Kopi IMG_0881 - KopiJepjep. Jeg bliver ved med disse indlæg; fordi jeg ikke forstår han vokser så hurtigt og prøver at følge med (og lidt fordi det er sjovt at se tilbage på). Men hold op, hvor var det svært at tage billeder af den lille spirrevip! Før lå han jo egentlig bare og sov og det var ret nemt, nu fægter han med arme og ben (hele tiden!), så det er næsten umuligt at få et pænt billede.

Men han er nu 10 uger! 10 uger – og allerede over 6kg tung og så lang at jeg ikke kan forstå han har været inde i min mave. Men det har han jo været. Han er begyndt at grine og smile og baske til legesagerne på legetøjsstativet – og det er en fornøjelse at se på! Derudover forsøger han ihærdigt at fortælle os ting og sager.. Der er dog ikke rigtig lyd på endnu, men det er jeg sikker på nok skal komme. Hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *