Sommerhustur

Vi pakkede bilen søndag med alle børnene (altså, med Matti og med Mailo og Rofus) og så kørte vi ellers til Blåvand, hvor mine forældre havde lånt et sommerhus.Og bilen var FYLDT! Vi har jo en stationcar; men alligevel var der fyldt op og der var vitterlig ikke plads til mere. Der var jo også både autostol, barnevogn, transportkasse og bur til dyrene med – og nåja, så alt vores tøj og diverse.

2 IMG_0733PicMonkey Collage1Men det var nogle skønne dage; det var rart at komme lidt væk hjemmefra – og rart pludselig at have en masse hænder der gerne ville nusse og lege med Matti (som så gjorde at man kunne tage lidt længere bade osv). Men det var selvfølgelig ikke derfor vi var taget afsted, det var nu egentlig for lige at se noget andet end husets fire vægge.

I løbet af ugen kom min bror og hans kæreste også – og vi brugte også en aften på at fejre far. Han havde jo haft fødselsdag ugen inden, men der kom lidt gæster ud til os i sommerhuset. En af dagene da vi var ude at gå så vi også en flok bambier (ja altså.. jeg kan ikke huske hvad de egentlig hedder, men i ved hvad jeg mener). De var sindssyg tætte på os!

PicMonkey CollageVi brugte faktisk det meste af tiden i hytten fordi det bare pissede ned – men det var altså også hyggeligt nok, for der var brændeovn i hytten. Og en morgen da vi stod op, havde det SNEET?! Ej, men hvad sker der for det? Vejret den dag var virkelig mærkeligt; sne, hagl, solskin, blæst og regn. Så var det godt at vi havde taget spil med.. Så kunne vi hygge os med det.

Men torsdag var det rigtig fint vejr, så der tog vi i Blåvand MiniZoo – men det må I lige få i et andet indlæg, for jeg tog også en del billeder der. 

2 tanker om "Sommerhustur"

 1. Rikke

  Det er bare dejligt, når man kan få sig et bad og nyde at man bare kan stå der uden at tænke på baby – bare nyde badet. Dejlige billeder i øvrigt og vildt med sneen!

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja. Det har virkelig været lækkert! 🙂 for selvom jeg elsker hverdagen med Matti, er det rart nok at kunne gøre nogle ting (spise færdig fx og sådan, hehe) og tak for rosen!

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *