Et par strikket handsker

Når man kender mig, så ved man at jeg ELSKER at prøve nye ting. Jeg synes det er fedt at udfordre mig selv (pånær når det ikke lykkedes, så bliver jeg skide sur.. haha). Men jeg har faktisk længe gerne ville lære at strikke – sidst jeg gjorde det, var da min farmor levede. Så sidst vi var hos svigermor, spurgte jeg om hun ikke godt ville lære mig det – for hun er virkelig en ørn til at strikke!

20150328_154433 20150328_15445120150328_154505Jeg tænkte at jeg ville starte i det små, men svigermor mente at jeg sagtens kunne strikke vanter (som jeg havde snakket om) til Matti. Jeg fik derfor 4 strikkepinde i hånden og så gik jeg ellers igang. Er du sunshine jeg synes det var svært! Det var om at holde tungen lige i munden, når jeg skulle holde styr på alle pindene. Og så er der jo også den forskel fra hækling, at en hæklenål jo har en modhage.. Det har strikkepinde ikke. Så jeg tabte jo masker hele tiden. Men det lykkedes!

Det gav mig altså lidt blod på tanden – så svært var det jo ikke (siger jeg nu). Jeg har en plan om at strikke en hue til (jojo, jeg fortsætter i det små..) og så har svigermor gang i et par matchende sokker også. Men inden jeg går igang med at strikke flere ting, har jeg lige 2 slanger som skal færdiggøres og så har jeg jo også stadig mit (skide) babytæppe. Heldigvis kan jeg se en ende på det.. Må vidst bare komme igang! Gogogo!

Har du gang i noget kreativt for tiden?

2 tanker om "Et par strikket handsker"

 1. Irene

  Jeg er ved at strikke en poncho. Er du vimmer, det er kedeligt! Der er intet mønster, så den er godt nok bare trist at strikke på 😛 Gør det som regel lidt om aftenen mens jeg ser serie, men det tager jo tid, sådan noget 😉
  Og så er der jo det der granny stripes tæppe jeg hækler på.
  To meget lange og forholdsvis kedelige projekter her 😛

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Uh. En poncho – det lyder ellers også som noget af et projekt (siger en nybegynder). Men det er jo lækkert at have nogle projekter! 🙂
   Jeg er også igang med granny stripes; men jeg har valgt at stoppe med at lave et tæppe og laver en pude istedet 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *