Matti – 6 uger!

IMG_0613 - Kopi IMG_0614 - KopiMin lille trold er idag 6 uger! I mandags blev han vejet og målt og den lille fis er nu cirka 57cm lang og har en kampvægt på 4900g. Vi har også fjernet stort set alt størrelse 50 i tøj, for det kan han heller ikke klemmes i mere. Det er vildt så hurtigt det går! For 6 uger siden var han jo lige født og helt lille og krøllet sammen; nu skal der helst ske noget hele tiden og arme og ben fægter rundt.

IMG_0621 - KopiOg så ville jeg så gerne vise jer, at Matti er blevet god til at løfte hovedet. Men tror I knægten ville det, da jeg fandt kameraet frem? Niks, no way. Han valgte at trille på ryggen og alt muligt istedet.. Så dette var hvad det kunne blive til.

Som I kan se så er hans hud blevet meget meget pænere end den var for 2 uger siden – hvilket er så lækkert! Dog er det stadig ikke væk, men i klart bedring! Jeg er dog lidt frustreret over at der intet sker og at lægerne stadig ikke rigtig ved hvad det er (men kommer med en masse gisninger).. men mere om det i et andet indlæg.

4 tanker om "Matti – 6 uger!"

 1. Jeanette Henriksen

  Han er bare så fin og lækkert.. og det ved han sikkert godt..
  Nok derfor har ikke gider ha taget billeder.. ha ha 😀

  Tillykke med de 6 uger.. Så kan han vel snart passe sutskoene. 😛
  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja, det går den rigtige vej.
   (jeg er lige ved at fikse et indlæg om hele forløbet .. den kommer i løbet af ugen).
   Han kan faktisk ikke passe nogen af skoene (endnu). 🙂 men forhåbentlig snart! 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *