Lille billede på væggen der

Kan I huske jeg på et tidspunkt skrev lidt her på bloggen om, at jeg var usikker på om det var en god idé at male mens jeg var gravid eller ej? (Hvis ikke kan du finde indlægget her). Jeg endte jo med at male – jeg kunne simpelthen ikke lade være.

PicMonkey CollageJeg havde en masse idéer som var ved at springe mit hoved – og efter at male billedet om 2-3 gange, kom jeg på rette spor og fik faktisk lavet noget jeg synes er okay fedt. Det er jo ikke sådan jeg egentlig normalt maler; men jeg havde set idéen et sted og blev nødt til at prøve. Hvad synes du?

Som I kan se er der stadig pap på rammen, men det er fordi jeg overvejer at få malet rammen sort.. Det kan jeg bare kun gøre udenfor, for rammerne plejer jeg at spraymale. Nu er vejret så ved at være godt nok til at jeg kan gøre noget ved det, hvis det er.

2 tanker om "Lille billede på væggen der"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *