Post til Matti

imageimage

Haha. Han ser en smuule skeptisk ud på det billede. Men Matti har fået post! Det er altså lidt sjovt at finde post i postkassen, hvor der faktisk står Mattis navn på.

Dengang jeg var yngre var jeg på camping med mine forældre (okay, det har jeg været mange gange egentlig), men der var på en ferie ved Henne hvor jeg legede med en anden pige. Vi havde det rigtig sjovt og besluttede, da ferien var ovre, at vi ville skrive til hinanden – jojo, vi blev penneveninder. Og faktisk skrev vi sammen i mange mange år og delte stort set alt! Men som årene gik døde det lidt ud, indtil vi faktisk sjældent hørte fra hinanden. Men længe leve Facebook! Vi fandt hinanden derinde – og selvom vi ikke skrev lige så meget som før, så var det nemt nok lige at få sendt en besked afsted til hinanden engang imellem.

Men så her på det sidste er vi begyndt at skrive sammen igen. L blev mor i slutningen af 2015 – og det har jo gjort at vi har en fælles ting vi kan snakke lidt om. Hun fødte den sødeste dreng, som jeg bare bliver nødt til at møde en dag! Og fordi hun fødte sendte jeg en lille tanke hendes vej; et brev og en pakke. Egentlig ikke noget stort – men fordi jeg synes det var stort at hun skulle være mor!

Og jeg havde jo ikke gjort det for at ‘få noget igen’, men søde A (altså hendes søn) havde alligevel sendt en pakke til Matti. Det var virkelig sødt af dem – og det havde de slet ikke behøvet! I pakken var der tøj (det på billedet) og jeg synes det er ret så fedt. Så hvis du læser med her L; taktaktak!

En tanke om "Post til Matti"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *