Forår!

20150310_152411 (1) 20150310_152708 20150310_154440Ej, hvor er det bare lækkert at foråret er kommet. Man kommer automatisk i bedre humør, når himlen er blå, fuglene kvidre og solen er fremme – eller, det gør jeg i hvert fald. Også derfor jeg blev nødt til at købe jordbær, da jeg så de solgte dem i lidl; normalt er de jo lidt sure på denne tid af året, men det er jo næsten indbegrebet af at sommeren er ved at komme. Og så handler det om at nyde det gode vejr – man ved jo aldrig hvornår det pludselig skifter – derfor har jeg også trillet en del med barnevognen. Det er så lækkert! Jeg er fan.

Nyder du det gode vejr?

2 tanker om "Forår!"

 1. Jeanette Henriksen

  Har faktisk virkelig nydt denne uge, lige indtil i går hvor jeg blev syg..
  Elsker forår og det er skønt at det nu er kommet.. Jubiii.. 😀

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ej, øv med sygdom. Jeg håber du er ved at være ovenpå igen <3
   Ja, jeg elsker altså også når vejret begynder at blive varmere. Det er så lækkert – og det påvirker også bare ens humør 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *