Kiloerne er snart væk!

Det hele skal jo ikke handle om sygdom og trælshed (er det overhovedet et ord?), for han er jo ikke sygsyg – han er jo lige så dejlig og fantastisk som han plejer. De knopper og det skal bare væk!

Så derfor et lidt mere glad indlæg – om mig! Haha, det lød lidt selvglad. Men det er det måske også! Jeg var en smule bekymret imens jeg var gravid om jeg ville kunne smide graviditetskiloerne når Matti blev født. Man hører jo historier om folk der smider det hele på 2 uger og nogle der aldrig kommer helt af med det hele – og hvilken af de grupper ville jeg mon være under?

Så igår steg jeg på vægten; nysgerrigheden tog over og jeg blev simpelthen nødt til at vide det. Jeg har undervejs været på vægtet og kiloerne er også blevet mindre, men så med alt det her lægeværk har jeg ærlig talt drukket mere sodavand end jeg plejer og spist lige det jeg havde lyst til (kage, slik, junk.. you name it).

PicMonkey CollageSå da jeg steg på vægten igår, blev jeg altså RIGTIG glad! Jeg er 2,7kg fra at have tabt alle knap 15kg som jeg tog på. Det er sgu da meget godt klaret, når knægten bliver 1 måned idag. Jeg er i hvert fald godt tilfreds – og de sidste par kiloer skal jeg nu nok få smidt. jeg tror på det! Og at kiloerne er kastet på min mave nu er jo klart; den har jo været kæmpe! Men jeg tænker at når jeg engang kommer igang med lidt træning igen, så skal det nok ændre sig. Og at jeg gerne vil tabe flere kiloer, skal jeg også nok få gjort.

Når man så ser det her billede fra 5 dage før Matti blev født (altså for en måned og 5 dage siden), så er der jo sket lidt. Og man kan da ikke lade være med at savne den tykketykke mave bare en lille smule (også selvom jeg godt ved at jeg var ret træt af den til sidst).

IMG_20150131_092724

Jer der har født; hvordan gik det med jeres vægt efterfølgende?

3 tanker om "Kiloerne er snart væk!"

 1. Jeanette Henriksen

  Hvor er det bare skønt.. Han må suge en masse næring ud af din krop. 😀
  Er sikker på du nok skal tabe det sidste hurtig og finde en sundere rytme igen..

  Knus <3

  Svar
 2. Annette / Kidszone.dk

  Hvor er du sej 🙂

  Jeg gik begge gange hjem fra sygehuset og vejede lidt mindre end før jeg blev gravid… så jeg er vidst den forkerte at spørge 🙂
  Dog var mine graviditetsvægte også kun +9 og +7 kg.

  Du ser jo fantastisk ud – og når du kommer ud og trille en masse med barnevognen, så skal de sidste nok forsvinde 🙂

  Svar
 3. Line

  Det er så utroligt hvad kroppen kan gøre! De sidste kilo skal nok ryge når du gerne vil det. 🙂 Jeg tabte alle mine på ca 2 måneder 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *