Min lækre hummel-fyr!

Når man har en mormor (og en mor – og en far for den sags skyld) som er ret pjattet med hummel, ja så bager lillemandens garderobe ret meget præg af det. Faktisk er det sådan, at Matti allerede nu har sko i hummel, en masse tøj og sengetøj. Men jeg synes virkelig det er fedt! Det har nogle lækre farver, er dejlig blødt og så er det altså bare lækkert!

PicMonkey CollagePicMonkey CollagesMen det er nu nok mest mormor der er helt skudt i det. Faktisk har hun købt noget, hver gang hun har set noget – men vi kan godt lide det! Så det gør jo slet ingenting. Derfor havde jeg også valgt at give ham noget af det på, hun havde købt til ham, sidste gang jeg var derhjemme. Mor synes han så lækker ud – og jeg må indrømme at jeg er enig! At tøjet er alt for stort (selvom det er både blevet vasket og tørret i tumbleren) er ligemeget! Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *