Matti – 3 uger

3 uger - Kopi 3 uger1 - KopiSelvom der ikke er et ‘idag er jeg 3 uger‘ i min MilestoneCard sæt, så skal I da have lov til at se en 3 uger gammel Matti-mus. Det er faktisk vildt så stor han allerede er blevet, når man sådan sammenligner billeder fra da han blev født og nu. Det er vanvittigt at man kan være så forelsket i sådan en lille skabning. Men han ER virkelig skøn! Tag jer ikke af det lidt tilfældige tøj, men vi var lige på vej i seng.

Som i nok kan se på billederne så er han sådan rødmosset i ansigtet. Vi har også været ved lægen idag, da han er meget rød og betændt nogle steder. Jeg synes ellers vi har set læger nok(!), men det skulle så ikke være slut. Først to indlæggelser, så skulle tungebåndet klippes og nu skal vi også bøvle med det her. Øv altså. Så nu smører vi ham og håber på at det virker. Hvis det ikke gør, skal der gang i noget antibiotika. Suk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *