Matti – 1 uge

IMG_0546 - KopiTiden flyver afsted! Min lille Matti er allerede en uge gammel. En uge! Det lyder måske ikke af meget, men jeg føler altså ikke det er en uge siden jeg så ham første gang. Jeg suger hvert et øjeblik til mig!

Jeg har en masse masse ting jeg gerne vil dele med jer om Matti, men dagene flyver afsted. Vi har haft nogle rigtig hyggelige barselsbesøg og fået nogle ret fantastiske barselsgaver – og det vil jeg selvfølgelig gerne vise jer. Derudover har jeg jo taget så mange billeder af ham, at vi ikke kan komme udenom noget babyspam.

2 tanker om "Matti – 1 uge"

  1. frkstubba Forfatter

   Mange mange tak. Jeg er helt forelsket i ham <3 ..

   Åhnej. Godt du fandt mig derinde! Jeg må lige se om jeg også følger dig – ellers må jeg lige gøre noget ved det 🙂

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *