For en uge siden

1423491580952 - KopiHvor går tiden altså hurtig! Næsten alt for hurtig! For en uge siden havde jeg veer på det her tidspunkt (de startede omkring klokken otte) – men hvor er jeg dog glad for at han ikke ventede helt til termin med at komme! Det betyder jo så at I morgen er Matti allerede en uge gammel – det er sgu slet ikke til at fatte. Min lille bitte Matti.

Men han er helt igennem fantastisk! Virkelig. Og jeg tror jeg efterhånden har kysset så meget på ham, at han ikke har mere hår på hovedet. Han er nem og sover om natten (hvilket jeg jo nok har jinxet nu) – og er egentlig kun sådan rigtig med lyd på hvis han er sulten. Så jeg er glad, lykkelig, forelsket og godt tilfreds!

7 tanker om "For en uge siden"

  1. frkstubba Forfatter

   Ååååh. Jeg smelter helt ved at du siger det. Jeg synes han er noget af det mest fantastiske, så TAK. Det synes jeg mig og Claus har klaret ret godt 🙂 <3

   Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Haha. Pas du på de æggestokke 😀 haha. Men det er det vildeste jeg har oplevet 🙂
   Ja, tiden går åndssvagt hurtigt. Det er næsten helt skræmmende.

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *