Når to bliver til tre

Der har været stille på bloggen – og det har der været en rigtig god grund til! I onsdags skrev jeg et indlæg om at nu måtte han snart komme.. Og det lystrede han åbenbart på. For om aftenen fik jeg veer og 6 timer senere kom han til verden. (Jeg regner med at lave en fødselsberetning på et senere tidspunkt.)

Derfor vil der nok blive lidt stille på bloggen i den kommende tid; jeg har alt alt for travlt med at snuse, mysse og kigge på min lille dreng. Men jeg skal nok både flashe billeder og sådan (og skrevet andre indlæg også) når jeg lige får tid.

Men her er han – og han er lige så perfekt som jeg turde håbe på!

Sig hej til Matti!

20150205_230346

10 tanker om "Når to bliver til tre"

 1. Jeanette Henriksen

  Hej dejlige Matti..

  Endnu et hjertelig tillykke med ham, han er jo alt for cute..
  Det hjælper ikke lige frem på at jeg er skruk.. glæder mig til det en dag er min tur.
  Glæder mig til at se meget mere..

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Mange mange tak <3 😀 ..
   Du skal virkelig glæde dig; det er den vildeste fornemmelse og følelse. Jeg er fyldt op med kærlighed. Det er vanvittigt! <3
   Ja, bloggen bliver nok temmelig meget fyldt med Matti 🙂

   <3

   Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Mange tak!
   Ja, er du sunshine det gik stærkt. Jeg regner med at jeg nok skal lave en fødselsberetning på et tidspunkt. For det gik stærkt! Det gik rigtig godt 🙂 heldigvis.

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *