Når det går lidt (for) stærkt ..

Enten er mine dyr blevet store og småfede, eller også har jeg bare syet med hovedet under armen. Jeg tror måske mest på det sidste.

Nu jeg har symaskinen fremme, besluttede jeg mig for at dyrene lige så godt også kunne få lidt nyt. Jeg er stadig igang med ting til dem for de skal jo ikke snydes – og så er jeg igang med mine andre millioner projekter, som jeg pludselig vil nå inden fisen kommer. Flot Christina. Med termin på lørdag tvivler jeg altså lidt på at nå det hele. Men jeg har både gang i et par slanger, en uro og så videre. Jeg skal nok vise jer resultater efterhånden som jeg bliver færdig.

Det var ikke lige det dette indlæg skulle handlede om. Det var dyrene!

20150204_09004720150204_090034 Jeg fik ordnet køjer til burene og besluttede at dem og tæpperne sagtens kunne komme ind i buret til en start. Men for fanden altså! Jeg ved ikke hvad jeg har tænkt på, da jeg lavede køjerne; for de er jo altaltalt for små! Normalt fylder køjerne det hele og der ville kunne ligge en helt bunke ildere i dem – men disse er der vitterlig kun plads til en i. Det er dyrene tydeligvise ligeglade med.. Men jeg er da spændt på hvornår en af dem falder ud af køjen – for det sker på et tidspunkt, er jeg sikker på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *