At føle sig lidt som en hval

PicMonkey CollageJeg er begyndt (haha, det har jeg egentlig gjort længe) at føle mig som en hval og jeg er besværet af maven – den fylder! Det er jo en helt normal ting nu hvor der kun er 3 dage til termin, men gosh.. Hvor gør den bare mange ting mere bøvlede end de behøver være. Sådan noget som hvordan man kommer op af sengen? Eller hvordan man tager sko på? Eller hvis man taber en hårnål på gulvet? Okay.. De gange jeg har tabt en hårnål, har jeg ladet den blive.. Jeg kan simpelthen ikke nå dem!

Og så er der samtidig den stigende sult. Det er jo klart; pludselig skal man have næring til sig selv og en lille ekstra og det giver også ekstra kilo – for han skal jo vokse! Jeg vil gerne indrømme at jeg har lukket øjnene lidt ift. min vægt under graviditeten og det bider mig selvfølgelig lidt i halen. Jeg er spændt på hvor meget jeg ender med at tage på! I den forbindelse fandt jeg denne:

10408492_10203691888834556_175764916099772964_nOg så fik jeg det altså lidt bedre med mig selv! Indtil videre har jeg taget 14-15kg på – så i teorien har jeg jo ‘kun’ taget 3-4kg på under graviditeten – altså ekstra. Det er da okay? De skal selvfølgelig væk, men jeg frygtede at det var meget værre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *