1 uge!

IMG_20150131_092724 (1)Whaat. Det er jo vildt at tænke på! I dag er der en uge til terminsdatoen – 7. februar! Det betyder altså at uanset hvad – så er vi forældre om senest 3 uger! Jeg må dog indrømme at jeg håber det bliver før om 3 uger.

Jeg glæder mig helt åndssvagt meget til at få den lille fyr ud! Også selvom det bliver mærkeligt pludselig ikke at kunne mærke liv og spark i mavsen mere – men jeg ved jo at jeg får jo noget der er langt større i mine arme.

6 tanker om "1 uge!"

  1. frkstubba Forfatter

   Altså jeg håber ikke på at der går 3 uger – det vil jeg gerne indrømme :p
   .. Ja, det er ikke helt så sjovt nu som det var tidligere. En del gener og en tungtung mavse som samtidig støder ind i alt! 😛 hehe.

   <3

   Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Haha.. Mini-stubba – den var ny 😀 ..
   Jamen jeg tror også vi selv er lidt spændte på at finde ud af hvad junior skal hedde. Det er svære at blive enige end jeg havde troet 😛

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *