Slangen

IMG_0477Ej, jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad han skal hedde. Claus synes det er lidt fjollet at jeg vil give bamsen et navn, men det skal han slet ikke blande sig i. Så hvis du har et godt bud, så kom endelig med det! Jeg er ude i Sofus, Bimmer, Ludvig, Sigurd eller sådan noget. Men egentlig er navnet jo ligegyldigt – jeg synes bare det er lidt hyggeligt!

IMG_0478 IMG_0479IMG_0490IMG_0491Og så til lidt billeder af dyret. Jeg har valgt nogle rolige farver, så det kunne passe til så meget som muligt. Egentlig ville jeg have noget blå i den, men jeg forelskede mig helt vildt i de mintfarvede stjerner – og så blev jeg jo nødt til at finde andet stof som passede til det. Og jeg synes faktisk at farverne passer rigtig godt sammen. Jeg målte vores vugge først, så jeg kunne få den i de mål jeg gerne vil have – så den endte med at blive 210cm. Den er lige præcis så lang at den kan bide sig selv i halen.

Jeg er super godt tilfreds med resultatet også selvom der er lidt skønhedsfejl – men er der ikke altid det, når man selv laver skabelonen og laver det ud fra en idé man har i hovedet? Jeg har helt lyst til at lave en masse flere, meen.. Måske det er lidt voldsomt at have slanger over det hele? Jeg må se hvad jeg finder på.

6 tanker om "Slangen"

 1. Pingback: Januar blev måneden .. | frk stubba

 2. Jeanette Henriksen

  Jeg hæklede jo en lille slange til min nevø, det er stadig hans yndlings legetøj.. lavede den i en tykkelse så han let kan holde om den.. Har faktisk overvejet om jeg er nødt til at lave en mere, fordi han er såå glad for den..
  Jeg synes ludvig er det bedste af dine bud, men jeg synes den ligner en Holger eller en Hugo.. Et navn skal den da ha.. 😀

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja, et navn er helt på sin plads! .. Jeg må lige overveje det lidt mere, hehe.

   Hvor er det bare fantastisk når noget man laver, ender med at blive yndlingslegetøjet <3 .. Man kan jo kun håbe.

   <3

   Svar
   1. Jeanette Henriksen

    Det var samtidig noget af det aller første jeg hæklede, så det betyder virkelig noget at han godt kan li at lege med slagen.. 😀

    Glæder mig til at høre hvad navnet bliver.. både slangen og jeres guldklump.. 😀

    Knus<3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *