At være gravid; kærlighedsboble

Jeg tænkte at dette indlæg var lidt vigtigt i forhold til mit indlæg om tanker og bekymringer i graviditeten som jeg skrev for laang tid siden. Men selvom jeg godt nok synes nogle dage er hårde (og at det fylder ret meget), så er der altså også lykke og glæde ved det. Jeg skal have en dreng – det er sgu stort! Og jeg glæder mig åndssvagt meget.

IMG_0460

Den vildeste følelse jeg har følt i hele mit liv er vitterlig at være gravid. At vide at der er noget der lever – og vokser – indeni en og så at mærke babyen sparke. WOW, siger jeg bare, jeg kan slet ikke beskrive hvordan det var. Men det er sådan en følelse man bare har lyst til skal fortsætte – og hver gang jeg så ligger helt stille for at mærke et spark mere, ja så stopper han. Eller, nu er han jo blevet så stor at når han sparker så mishandler han mine ribben – er du sunshine, han kan sparke hårdt. Men jeg kommer uden tvivl til at savne at mærke sparkene, når han bliver født.

Det næstvildeste var altså da Claus også kunne mærke det. Selvom han kan se på min mave at den vokser og at den bevægede sig, så var han jo først rigtig ‘en del af det’ da han selv kunne mærke det. Han er jo stadig mest med fra sidelinjen, så han glæder sig jo (lige så meget som mig) til at lillefisen kommer.

Men det er jo lidt klichéagtig at skrive at det er surrealistisk og sådan, men der ER det virkeligt. Man har en forestilling om hvordan graviditeten bliver, men man har ingen ide. Overhovedet. Der er intet der er som jeg havde troet det ville være. Ens hormoner får sit eget liv. Ens hjerne kører på højtryk, fordi man gerne vil forberede sig så godt som muligt og fordi man glæder sig. Man kan tude over ingenting; fordi man på engang er pisse lykkelig og skide skræmt over hvad der skal ske.

Selvom man mærker liv hver dag, så er det altså en lettende og fantastisk følelse man får, når man oppe ved jordemoderen får lov at høre hjertet slå. Der er liv i maven – tanken er egentlig lidt underlig; om ikke så længe kommer der et menneske ud af min mave. Wow. Men jeg glæder mig – ingen tvivl om det!

Og så samtidig med at min krop ændrer sig og man skal tage stilling til en masse ting – så synes jeg altså også at kæresten og jeg har fået et tættere forhold; der er nu intet filter når vi snakker om noget (haha, det kan jo selvfølgelig både være godt og skidt) og vi er blevet bedre til bare at kalde en spade for en spade – og snakke om alt. Det er så lækkert! Jeg ved han er der og at han lytter selvom jeg måske siger noget åndssvagt, mærkeligt eller ulækkert. Haha.

IMG_0461Men nu er det sgu snart! Nu er der kun 10 dage til terminsdatoen; hvilket betyder at han kan komme når han har lyst. Og jeg er ret spændt på hvordan det så er. Min krop er begyndt at være ret tung (det tror da fanden), så for min skyld er han velkommen lige nu! Der er mange gode bud på hvornår han melder sin ankomst – men som en af børnene i børnehaven sagde, så ‘kommer han på sin fødselsdag‘ og det er jo helt rigtigt. Men for satan hvor jeg glæder mig!

6 tanker om "At være gravid; kærlighedsboble"

  1. frkstubba Forfatter

   Tak 🙂 ..
   Jeg kom til at se at jeg har brokket mig en del – og selvom det er så meget hårdere end jeg havde forestillet mig, så er det stadig det største og mest fantastisk jeg har prøvet. Og det ville jeg jo selvfølgelig også dele med jer! 🙂

   <3

   Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jamen han ER jo færdig :p haha. Det har han været længe. Han har det vidst bare alt for godt inde i mavsen. Men du har ret .. Det bliver vidunderligt – og jeg glæder mig så meget!

   Haha. Bliver du skruk? 😀 Hvor er du sød!

   <3

   Svar
   1. Jeanette Henriksen

    Måske han lige mangler det sidste for at være helt perfekt færdig.. 😛

    Åhh ja jeg er ret skruk for tiden, ser babyer over alt.. men vi venter på at få noget andet at bo i og derefter vil vi også gerne ha en bebs.. 😀

    Knus <3

    Svar
    1. frkstubba Forfatter

     Ja, men hvis du spørger hans mor – så er han altså velkommen nu! 😀

     Hehe. Så det er en fremtidsplan at skulle have en baby? 😀 .. Ih, hvor stort!!

     Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *