Oooooog vinderen er…

Så er det blevet tid til at finde en vinder af gavekortet til tinyzone.dk .. I har været en masse der gerne ville lege med – hele 41 faktisk – og hvor er jeg glad for det. Tak! Det er så fantastisk at I gerne vil være med!! Det gør at man har lyst til at lave en GiveAway en anden gang.

Okay..  Men hvordan er det så mest fair at finde en vinder af konkurrencen? Jeg valgte at skrive til min mor og bede hende vælge et tal mellem 1 og 41. Det tal hun så valgte ville så være vinderen. Det synes jeg var mest tilfældigt og mest fair.

Screenshot_2015-01-27-18-19-2020150127_181011

Så vinderen er nr. 28 – som er Karina!
STORT TILLYKKE!

Karina, der bliver sendt en mail til dig!

Tak fordi I alle ville lege med. Jeg må se om jeg ikke snart kan finde på en ny GiveAway til jer.

En tanke om "Oooooog vinderen er…"

  1. Pingback: I skal da forkæles! // GiveAway tid! | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *