En slange bliver til ..

PicMonkey CollageJeg undskylder at der er lidt stille på bloggen. Jeg har en baby som prøver at bryde ud gennem navlen og under to uger til termin. Det betyder at jeg føler mig lidt presset med nogle af de små projekter, som jeg ville have færdig inden han kommer – og nu kan han jo komme når som helst! Så tiden går med at forsøge at færdiggøre nogle af de dersens projekter.

Jeg har jo som nævnt før gang i mit babytæppe. Jeg hækler og hækler for så meget mangler der egentlig ikke på det. Jeg har bare lidt problemer med at finde en god stilling at sidde i, så det bliver taget over flere gange. Men jeg synes jeg begynder at kunne se enden på det – og det er jo en god ting!

Udover tæppet er jeg også gået igang med at sy en slange. Det skal fungere som en sengerand til vuggen (inde i soveværelset). Egentlig var det ikke meningen at jeg skulle lave sådan en, men de er bare så søde.. Så det blev jeg altså nødt til! Og nu jeg havde symaskinen fremme alligevel, fordi jeg skulle lægge et par bukser op for Casper – ja, så var der næsten ingen undskyldning.

Jeg skal nok vise jer slangen frem, når den er helt færdig – og når jeg har fundet et navn til den. Har du et godt bud? Jeg fik lavet hovedet færdig igår, så det er egentlig ‘kun’ kroppen der mangler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *