Når mor laver ens livret

imageimage image Torsdag aften skrev mIn mor og spurgte om vi havde nogle vilde planer fredag (altså igår), for så ville de spørge om vi ville komme til aftensmad hos dem – og selvfølgelig ville vi det.

Vi skulle have hamburgerryg og ‘grøn sauce’ – hvilket fik mig til næsten at hoppe af glæde, for det er min livret. Det har altid heddet grønt sauce hos mine forældre, men jeg mener at det rigtigt hedder grønlangkål – uanset navn, så er jeg stadig fan! Desværre får vi det bare altalt for sjældent, for Claus kan ikke lide grøn sauce (hvilket jeg slet ikke forstår, for det smager jo åndssvag godt!). Min mor vidste godt at Claus ikke bryder sig om det, så hun havde været så sød at hun til ham havde lavet ‘gul sauce’ (altså bearnaise sauce – hvilket jo heller ikke er helt ringe, men jeg ved da godt hvad jeg vil vælge).

Til dessert havde mutti lavet hjemmelavet is – flødeis med chokoladecrunch. Mmmh. Normalt kan jeg altid spise is, men jeg havde simpelthen spist så meget at maven var ved at revne – men jeg blev jo nødt til liiiige at smage isen også.

Hvad er din livret?

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "Når mor laver ens livret"

 1. Pingback: Januar blev måneden .. | frk stubba

    1. frkstubba Forfatter

     Selvfølgelig. Det er måske også sundt nok at gøre det selv? :p .. Jeg gider bare ikke stå og lave ‘grøn sauce’, nu Claus ikke kan lide det. Hehe.

     Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *