Morgenmadshygge

20150120_095901 20150120_102421Jeg har i dag hygget med Tanni. Hun kom i morges med rundstykker – så vi kunne hygge. Og det var virkelig også hyggeligt! Tiden flyver afsted, så vi er blevet ret dårlige til at ses (hvilket er skørt, egentlig). Men hvor var det skønt at se hende idag – det var virkelig tiltrængt! Det er lækkert nok at ses og få snakket om alt mellem himmel og jord.

Jeg håber ikke at der går så lang tid inden vi ses igen. Tanni sagde faktisk at vi da skulle ses inden fisen kommer – det håber jeg også vi skal, men jeg kan jo ikke vide om han har tænkt sig at komme i morgen. Haha.

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "Morgenmadshygge"

 1. Pingback: Januar blev måneden .. | frk stubba

  1. frkstubba Forfatter

   Det var det virkelig også! 🙂
   – Nu hvor jeg alligevel går hjemme har jeg faktisk været lidt dårlig til at lave sådan nogle dates, men det er bare så hyggeligt og tiltrængt. 🙂

   Svar
   1. Jeanette Henriksen

    Jeg er heller ikke særlig god til det selv, går jo også hjemme..
    Nok mest fordi de fleste af mine veninder bor længere væk, så det er mig der skal ud og køre.
    Lige nu bruger jeg de fleste af mine kræfter på at være til og leve med sund fornuft.

    Knus<3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *