Nem aftensmad // Skinkestang

20150110_183132Nu er det ikke fordi det her er en ny opfindelse eller sådan noget. Jeg har fået det nogle gange hos Tanni. Men for første gang lavede vi det herhjemme – sådan en skinkestang. Kæresten havde ikke prøvet at få det før, så jeg var både spændt på resultatet men også på hans mening. Heldigvis kunne han godt lide det – så det er nok ikke sidste gang vi skal have det. For det er vanvittig nemt at lave. Altså åndssvagt nemt!

Det du skal bruge er:
– 1 Butterdej (jeg købte bare en færdiglavet fra føtex)
– 1 pk. Skinketern
– 3-4 Gulerødder
– Revet ost (en halv pose)
– 150g. Smørost m. krydderurter (men det kan jo være hvad som helst)

Jeg skar gulerødderne i små firkanter, men umiddelbart tror jeg at jeg river den en anden gang. Og så skal gulerødder, skinke, ost og smørost bare blandes til en masse. Og placeres midt på butterdejen. Jeg skar så i butterdejen ude i siderne, så jeg kunne flet dejen ovenpå – for alt fyldet skal dækkes.Så skal det i ovnen 200grader i 20-25 minutter (indtil den bliver gylden) og voila, så er der simpelthen lavet skinkestang. Nemt ikke?

20150110_180231

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *