Lidt læsestof

20150113_202706 20150113_202735Nu er det jo ved at være op over! Han kan jo komme i morgen, hvis han beslutter sig for det – men lad os lige håbe at han venter bare lige lidt. Jeg ved godt at man ikke kan forberede sig 100% på at der kommer sådan en lille størrelse, men man kan vel godt forsøge?

Jeg har i hvert fald skaffet mig lidt læsestof, som skal gøre mig bare lidt klogere på det hele. Jeg ved godt at der ikke er et facit på nogen ting, men når man er som førstegangsforældre så er der altså rart nok at have lidt at forholde sig til. Det er jo en hel ny verden og jeg vil gerne indrømme, at jeg godt kan blive lidt skræmt ved tanken om ikke at ane helt hvad det er vi går ind til.

Jeg har derfor købt disse to bøger;
“Vidunderlige uger” (læs mere om den her) som handler om de forskellige tigerspring barnet skal igennem. Jeg tænker at det er rart nok at have en forståelse for hvorfor han får de forskellige ture som han jo får – og hvordan man bedst mulig kan tackle det.
Derudover har jeg købt noget “Hvor lagde jeg babyen” (læs mere om den her). Jeg har hørt meget godt om den; det skulle være en sjov bog fra en førstegangsmor, som har skrevet en form for dagbog om det at blive mor – uden filter. Den skulle være rigtig sjov og hudløs ærlig, så det glæder jeg mig til at læse.

Kender du nogle andre bøger som også skulle være gode for en førstegangs mor og far?

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "Lidt læsestof"

 1. Pingback: Januar blev måneden .. | frk stubba

 2. frokenfregne

  Jeg har også vidunderlige uger, netop for at kunne forstå min søn bare lidt bedre når han kommer til verden. Tænker at de perioder hvor de måske er helt umulige vil det være skønt lige at kunne læse lidt om hvorfor og så vide at det går over igen 🙂

  Hvor lagde jeg babyen har jeg også overvejet 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja, jeg synes altså det er rart nok at have en idé om hvad man kan gøre når knægten får de her ture 🙂 ..

   Jeg er ikke begyndt på ‘Hvor lagde jeg babyen’ endnu, men jeg tænker at det gør jeg snart! 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *