Lidt selvforkælelse // En ny pung

20150113_202427 PicMonkey CollagefDe fleste penge går ligenu til lillefisen, så vi kan være klar til hans ankomst – og det er jo også sådan det skal være. Alt hvad vi kan købe på forhånd har vi købt. Men! Jeg havde altså også lidt brug for at jeg kom lidt i centrum og blev forkælet – derfor brugte jeg penge på denne pung og så tager jeg til frisøren i morgen og bliver lidt nusset om.

Men lige lidt om denne pung.. Er den ikke bare fin? Jeg synes den er så flot altså! Det er ingen hemmelighed at jeg er ret pjattet med ByStrooms produkter – jeg har også keyhanger og ventetøj derfra også. Har jeg egentlig vist jer mit mammatøj derfra?

Så da jeg havde brug for en pung (for den anden var ved at gå ret meget fra hinanden), tænkte jeg at jeg jeg da lige kunne se hvilke man kunne få her – og så fandt jeg denne. Og jeg er helt vild med den – der er plads til en masse kort og min telefon. Den fås i forskellige farver, men for at alt jeg køber ikke skal blive sort, besluttede jeg mig for at købe den i beige. Jeg har ikke fortrudt – jeg synes virkelig den er flot i farven! Hvis I selv kunne være interesseret i pungen, så købte jeg min lige her.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg;
jeg er bare så glad for min pung, at jeg vil dele købet med jer.

0 tanker om "Lidt selvforkælelse // En ny pung"

  1. Pingback: Januar blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *