En sød elefant!

IMG_2798Okay! Jeg kunne ikke lade være! Se lige denne søde søde elefant! Jeg blev simpelthen nødt til at eje den. Den er fra Jellycat og de laver simpelthen de sødeste bamser! Jeg er helt solgt! Jeg var ikke et sekund i tvivl om at lillefisen skulle have sådan en, som da skal følge ham helt fra han bliver født. Jeg skulle bare lige beslutte mig for hvilken. Valget endte på elefanten – og den er bare endnu sødere i virkeligheden end på billeder!

Hvis du selv er interesseret, så har jeg købt min hos Little Colombine – som er en rigtig hyggelig shop! Jeg kan ikke lade være med at overveje om jeg skal have nogle af de andre jellycat bamser på et tidspunkt.. Meen, det bliver i hvert fald ikke nu.

Hvad synes du?

0 tanker om "En sød elefant!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *