Om at fylde fryseren – og lidt om jordemoderbesøg

20150108_15180120150108_144559Jeg er så småt begyndt at fylde lidt i fryseren; en klog person sagde at det var en rigtig god idé at have nemme retter i fryseren til den første tid med fisen – så det skal vi da. Jeg begyndte i det små idag; pizzatoasts og pølsehorn. Jeg er bare så dårlig til at komme på ting jeg kan komme i fryseren, så hvis I har nogle idéer – så kom endelig med dem!

Jeg har selv tænkt at vi skal have nogle portioner kødsauce, gryderetter og noget lasagne som kan komme i fryseren, men så stopper min fantasi også. Der skal dog helt sikkert noget derned, så det er lidt nemmere i den første tid. Så hjælper det (desværre) ikke kun med pizzatoasts, selvom det da ville være nemt at lave.

Nåja!!

Jeg tænkte at jeg lige kort ville følge op på mit indlæg igår, hvor jeg skrev at jeg skulle til jordemoderbesøg idag – og at jeg var spændt på hvad hun ville fortælle. Der var slet ingen grund til at være bekymret, for han har det helt fantastisk. Vi har jo tidligere fået af vide at han var en lille en, men min JM forstod slet ikke det skøn der var blevet givet til scanningen, for hun skønnede ham til at være en basse på 2700g. Så ingen grund til bekymring omkring vægt eller størrelse – thank god! Så alt er som det skal være! Hun sluttede faktisk af med at sige “Ja, han er færdigbagt nu og har sat sig godt i bækkenet, så han kan komme nu hvis han har lyst” – uf, der er altså tæt på nu!

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "Om at fylde fryseren – og lidt om jordemoderbesøg"

  1. Jeanette Henriksen

    Hvor er det godt at du har forberedt noget mad, det vil du helt sikkert være glad for senere..

    Dejligt at han er færdig bagt og klar til at komme ud.. Håber han kommer ud… til hans egen perfekte tid.. 😀

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *