Kriblen i fingrene

IMG_2783 IMG_2785Jeg har sukket længe over at jeg gerne vil have noget nyt i stuen – der skal ske noget! Jeg synes det billede vi har hængende er alt for stort og.. ja. Så da Claus og jeg alligevel var i Esbjerg, var vi lige et smut forbi Harald Nyborg (som har gode OG billige lærreder – jeg er fan), hvor jeg lige fik købt den størrelse jeg gerne ville have + ramme. Udover lærred fik jeg også lige købt lidt pensler, maling og malertape.

Jeg har fået en idé til et maleri, så jeg har sådan lyst til at komme igang. Jeg ved næsten lige hvordan den skal se ud (i hvert fald i mit hoved). Der skal en masse farver til og jeg har set nogle teknikker rundt omkring som jeg brænder for at få prøvet. Det er alt for længe siden jeg sidst har malet – sådan rigtigt!

Men Claus synes måske jeg skal vente til jeg har født – det synes han hver gang jeg har snakket om det – så nu er jeg kommet lidt i tvivl om jeg skal lytte til ham eller ej. Jeg kunne jo godt bare male lidt af gangen (ligesom jeg gjorde med giraf-maleriet til lillefisens værelse), men jeg kan godt se at det jo er dumt at gøre med alle de der lugte og sådan. Hmm. Jeg tænker at male lidt af gangen ikke kan skade?

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "Kriblen i fingrene"

  1. Pingback: Lille billede på væggen der | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *