BOOM, sagde det

Hvor mange gange skal noget ske før man har en tradition? 2 gange? I så fald, så er det vidst blevet en tradition at min have ikke skal overleve nytårsaften. Suk. Jeg har skrevet et par gange at haven var hårdt ramt (igen) i år, da der skulle fyres nytårskrudt af (link). Sådan går det vidst bare, når man har inviteret en masse gutter?

10454330_10152978964938899_6162487751477059972_n10414387_10152978965213899_1245142881037555122_n De havde fået fat i et eller andet fusk (what do I know) og det skulle de selvfølgelig have brændt af. Hjemmefra havde en af kammeraterne så prøvet at fyre noget af det af, men det havde resulteret i at holderen (der skulle bruges) var sprunget i luften. Allerede der burde man tænke at det var en dårlig idé, men nejnej. Derfor skulle de jo finde på en anden måde at få fyret det lort af.. Så de gravede i haven istedet, så holderen (resten af holderen) kunne stå fast der – det virkede åbenbart om en god idé, for den skulle jo gerne op i himlen! Indtil det sagde BANG! For det resulterede i at fyrværkeriet altså ikke steg op i himlen som planlagt, men sprang på jorden .. Midt i min græsplane. Som om det ikke var nok at prøve det én gang, så gjorde de det lige en gang mere. Hvilket så resulterede i et endnu større hul.

Udover det store hul – som de snakkede om kunne blive en fantastisk sandkasse (midt i haven!!) – så fik de også skudt nogle kanonslag af, så der er flere steder i haven hvor græsset er forsvundet. Jojo, jeg tror drengene hyggede sig.

IMG_2739 IMG_2740Jeg var lige ude og kigge igår  – og jeps, hullet er der stadig og jeps, hullet er stadig kæmpe. Og det ser faktisk endnu værre ud i dagslys! Sådan nogle møgaber, haha. Men hvis vi nu har vennerne til at hjælpe i haven til foråret igen i år – så ved jeg da hvad de kan fikse.

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "BOOM, sagde det"

  1. Pingback: Januar blev måneden .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *