Nytårsbordet – og et godt nytår!

GODT NYTÅR ALLESAMMEN!

Jeg nåede desværre ikke forbi bloggen igår og ønske jer et godt nytår, så det gør jeg nu. Jeg håber i havde en helt fantastisk aften – det havde jeg i hvert fald! Jeg håber i kom ind i det nye år med alle fingrene i behold. Herhjemme gik det værst ud over haven – som  mest af alt ligner en slagmark. Men.. Nu var det ikke lige det jeg ville blogge om nu (det kommer i et andet indlæg).

image image imageJeg nåede lige at tage lidt billeder af vores nytårsbord inden der kom gæster. Vi havde (igen i år) inviteret en masse skønne venner til at fejre nytår med os. Vi spiste hos sigerne 😜- så gæsterne var inviteret til fest og ballade bagefter. I år sad vi i stuen og det gjorde at vi havde mulighed for at sidde ved et bord (og så havde vi udestuen til alle rygerne, hehe).

Planen var at bordet ikke skulle fyldes med alt mulig pynt, men hey – det var jo altså nytår! Så at lade helt være kunne jeg altså ikke. Det blev til lidt knalddimser og stjerner på bordet. Derudover fandt jeg de ‘masker’ som i kan se på billederme (20kr for en masse i Tiger – jatak). Claus synes de var lidt fjollede, men de var altså en succes – og skide sjove!

Havde i et pyntet nytårsbord? Hvordan så det ud? Og havde i gæster til spisningen eller kun til festeri?

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *