3. søndag i advent

IMG_2557Så blev det 3. søndag i advent og det betyder faktisk at der ikke er særlig lang tid til juleaften; der er præcis 10 dage idag – og jeg glæder mig! Gør I?

Vi har herhjemme brugt vores søndag i Sønderborg ved Claus’ bror og kæreste. Claus’ mor var med (de plejer være dernede hver år for at bytte julegaver). Vi blev spurgt om vi ville med og selvfølgelig ville vi gerne det! Vi startede med brunch og derefter gik vi gaderne tynde og shoppede lidt. Det var super hyggeligt, men må indrømme at det også er rart at komme hjem og smide sig på sofaen.

Nu hvor det var søndag, var det jo også tid til dagens adventsgave…

IMG_2547Jeg var så heldig at få denne bog af julemanden idag. Jeg har mig altså en sødsød julemand, der ved lige hvad det er jeg ønsker mig! Bogen stod på min ønskeliste, så jeg klappede i mine små (tykke) fingre, da jeg så det var den der var i pakken. Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at læse den!

Forfatteren er Jojo Moyes som også har skrevet bogen Mig før Dig – som jeg også har læst og som jeg elskede! Hvis du ikke har læst den, så synes jeg bestemt du skulle gøre det. Den er god! Jeg håber denne er lige så god.

Glædelig 3. søndag i advent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *