Barsel

IMG_2521 IMG_2525Jeg har idag sagt farvel på arbejdet. Puh, hvor var det ikke sjovt! Da jeg jo blot var vikar, så var det et rigtig farvel og ikke bare et på gensyn. Det er virkelig øv, når jeg elsker at være derude! Jeg havde derfor valgt at købe lidt til både børn og personale; kage til de voksne og flødeboller til børnene. Ikke nok med at jeg havde lidt med til dem, havde børnene været så søde at lave et glasfad til mig. Af personalet fik jeg en finfin buket.

Det er en mærkelig følelse at sidde med. På den ene side er jeg tudefærdig over at skulle derude fra, fordi jeg jo som sagt var vild med at være derude. Nu har jeg været derude i 1½ år og fået et super godt forhold til børnene, kollegaerne og forældre. På den anden side har jeg set frem til denne dag i noget tid, for min krop er begyndt at gøre ondt, mavsen er halvtung at bære rundt på og jeg er træt hele tiden – alt i alt er den ved at synes det er lidt hårdt at være igang. Og så betyder det at jeg går på barsel jo også, at der nu kun er 8 uger til terminsdatoen.

Så nu har jeg 8 uger, hvor jeg kan forberede mig på – og lade op til – at lille fisen kommer. Det er nok meget godt – for jeg glæder mig!

0 tanker om "Barsel"

  1. frkstubba Forfatter

   Planer? Egentlig så er vi ret klar til at han kommer; alt er købt og værelset er klart! 🙂
   Men der kommer jo nok helt sikkert ting jeg ikke har tænkt over endnu, haha :p

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *