Lidt julestemning

IMG_0391 IMG_0393 IMG_0398IMG_0394 IMG_0396Jeg synes da at jeg lige ville vise lidt af vores julepynt! Jeg synes altså det er så hyggeligt med juledekorationer og julenisser, så selvfølgelig har vi en masse af det! Jeg fik først igår lavet vores kalenderlys (tsktsk), så den er tændt konstant for at det kan nå at blive jul.

Normalt har jeg jo gang i en blogchallenge i hele december, men det har jeg altså valgt ikke at gøre i år. Pga. manglende overskud og sådan vil jeg bare føle det mere som pligt end lyst at skulle blogge – og det har jeg altså ikke lyst til. Jeg skal nok stadig blogge om alt mulig julet alligevel, bare rolig.

Har i også fået pyntet op til jul?

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *