Sidste p-møde

Jeg var til mit sidste personalemøde i børnehaven igår aftes (øvøvøv – ville ønske der var mange flere af dem endnu).. I den forbindelse havde jeg besluttet at tage lidt lækkert med til alle kollegaerne. I løbet af en arbejdsdag har vi jo ikke en fælles pause, så her var der mulighed for at hygge sammen – alle sammen.

IMG_2430 IMG_2431Jeg havde købt en maasse æbleskiver da jeg tænkte at de var nemme at have med – og jo altid smager godt. Derudover havde jeg været i køkkenet (med lidt hjælp fra Claus – ellers kunne jeg ikke nå det). Jeg forsøgte mig med popcakes og resultatet blev faktisk rigtig godt! Man kan jo lave dem så de ligner alt mulig, men jeg valgte en enkel og ‘sikker vej’ (nu var det jo første gang). Så jeg havde lavet popcakes overtrukket med chokolade og drysset med truttifrutti.

Lad mig bare sige, at det i hvert fald ikke er sidste gang jeg laver sådan nogle! Og det virkede også som om at kollegaerne synes de var gode – og så var det jo det hele værd!

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *