Nu med vinterpels!

Jeg tænkte at det var aalt for længe siden jeg havde vist billeder af pelsbørnene herhjemme. Egentlig så hader jeg at tage billeder af dem (altså sådan nogle billeder her), for de bliver altid så vildt dårlige – og disse er ikke en undtagelse. Men det holdte mig altså ikke tilbage alligevel.

IMG_0388Hvis det stod til dyrene, så skulle alle billederne se nogenlunde sådan her ud. Vitaminpasta på mavsen og så kan jeg ellers gøre hvad jeg har lyst til.. Men det dur jo ikke; det bliver billederne ikke spor gode af!

IMG_0381 IMG_0380

IMG_0377 IMG_0374
Så istedet forsøgte jeg at tage individuelle billeder af de kære små. Men åh, hvor er det svært og hvor er det ærgerligt at billederne er så utydelige! Men i skulle bare prøve at tage billeder af dyr, som egentlig mest er interesseret i det vitaminpasta jeg fægter rundt med. De gider jo ikke alt det billede pjat, men jeg kan fastholde dem en lille smule med pastaen.

IMG_0385Egentlig vil jeg bare lige vise jer Mailos finefine (fine!) vinterpels. Jeg elsker den; han bliver altid så lækker bamset når det bliver vinter. Den bliver flere centimeter lang og meget blødere end den plejer at være – samtidig ser han også pludselig så kæmpe stor ud. Rofus derimod er også så småt ved at få sin vinterpels, men han ser bare mere robust ud end Mailo.

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "Nu med vinterpels!"

  1. Pingback: November blev måneden | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *