Queen Machine!!

3 2 1Igår tog Tanni og jeg den laaaange vej (!!!) til Holstebro for at opleve Queen Machine. Jeg så dem til Open air også (se linket her) og dengang var de bare helt fantastiske! Igår var endnu en succes!

Nu er jeg jo Queen fan og jeg synes det er fantastisk med sådanne tribute bands; og QM går virkelig bare all in! Optræden er som man har set til Queens egen koncerter (altså jeg har jo ikke været til en rigtig koncert, men dem jeg har set online osv) – de skiftende outfits er noget som man kender fra Freddie Mercery og så har han jo også det kendte overskæg! Så ikke nok med at sangene er helt fantastiske – så er hele oplevelsen guld værd! Som I kan gøre var jeg godt tilfreds!

Det var dog en rigtigrigtig lang aften og min krop ville nok helst have været på sofaen – men det ville jeg altså ikke! Det skulle starte kl. 20.00 – men så var der opvarmningsband (okay, det var en DJ) så Queen Machine startede først kl. 21.00. De var færdige omkring kl. 23.00 – og så havde vi jo en ret lang tur hjem. Jeg tror jeg lå i min seng ved 2tiden, gaab.

1

Jeg fik mig også en CD! De havde lavet et godt initiativ, hvor man kunne betale det man havde lyst til for en CD (fra deres koncert til SMUKfest) og så ville alle pengene gå til AIDS fonden. Jeg synes det var en genial måde at samle penge på, så selvfølgelig ville jeg da gerne spytte penge i det.

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "Queen Machine!!"

  1. Pingback: November blev måneden | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *