Årets første julefrokost

IMG_2302 IMG_2303I fredags var jeg til årets første julefrokost; denne gang med de søde kollegaer fra børnehaven! Julefrokosten sidste år var simpelthen så sjov, at jeg havde glædet mig til i år – også selvom det jo er på en lidt anden måde man holder julefrokost når man ikke drikker.

Vi startede aftnen ud med en gang bowling. Jeg havde dog besluttet mig for ikke at være med til at bowle, men jeg sad på sidelinjen og hyggede mig altså rigtig meget alligevel. Da vi havde bowlet, tog vi over i børnehaven hvor den stod på lækker julefrokostmad. Vi spiste indtil klokken var 11 (hvilket jo var vanvittig sent) og derefter spillede vi pakkeleg.

Efter pakkelegen tog jeg hjem; jeg havde simpelthen så ondt i min ryg og min bagdel, at jeg tænkte jeg havde gjort det godt og det var okay at jeg hoppede hjem igen. Det var en virkelig hyggelig aften – og det er det jo altid. Selvom man ser hinanden hver dag, så er det bare en anerledes måde at være sammen på.

IMG_2300

Jeg havde lige fået nyt tøj med posten, så selvfølgelig ville jeg have noget af det på. Jeg har fået lidt lækkert tøj fra ByStroom (som jeg nok lige skal vise jer i et andet indlæg), men buksedragten er fed – så den endte jeg med at tage på. Det var måske ikke super fintfint, men jeg synes den er fed og super behageligt at have på!

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

0 tanker om "Årets første julefrokost"

  1. Pingback: November blev måneden | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *