Lidt om sygdom og lidt om ynk

largeKender I det når tiden bare forsvinder alt for hurtigt? Den her uge er forsvundet for mig, virkelig. Det bliver lidt et ynke indlæg, men dem skal der vel også være plads til. Jeg satser altså på at de næste par indlæg er lidt mere positive; men det er bare svært at skrive et positivt indlæg når man mest af alt har lyst til at skrive om hvor træls og uretfærdigt det hele lige er lige nu (åh, de kære graviditetsgener og graviditetshormoner).

Det skyldes udelukkende min (åndsvage) krop – som på ingen måde har ville samarbejde. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg (fra i mandags), så havde jeg det underligt og ville hoppe tidligt i seng. Så sandt som jeg frygtede, så endte jeg med at ligge syg tirsdag og onsdag; hvilket betød ingen arbejde til mig, men en masse timer på sofaen og i sengen.

Så tog jeg på arbejde torsdag; men både torsdag og idag har virkelig trukket tænder ud. Jeg har så ondt i min ryg og i mit bækken at jeg – uden at lyve – kunne tude over det! Det er så skide uretfærdigt at det jeg bedst kan holde til er at ligge ned, nu jeg gerne vil lave en masse. Claus er en darling og hopper og danser, så jeg kan slappe af i kroppen.. Men ih, jeg VIL jo gerne hjælpe?

Så nu har jeg besluttet mig for at jeg vil bruge lørdagen på at slappe af og passe på min krop (det siger Claus jeg skal). Jeg tror måske jeg skal blive liidt bedre til rent faktisk at lytte til min krop; det er bare svært når man er en stædig en som mig. Så jeg har nogle småprojekter herhjemme, som jeg lige kan få lavet.. og det er jo egentlig fint nok. Blandt andet har jeg taget billeder af fisens værelse, som jeg GLÆDER mig til at vise jer!

0 tanker om "Lidt om sygdom og lidt om ynk"

 1. lnblarsen

  Puh, lyder som det indlæg jeg skrev dengang det var mig. Det er SÅ irriterende, at man ikke bare kan det man vil – men vil sige, som en der har været der. Man er nødt til at lytte til kroppen og indse, at sådan er det bare nu. Og heldigvis varer det ikke for altid. Ignorerer man de tydelige hints kroppen giver, bliver det bare værre og værre i sidste ende. Been there. Så slaaaap aaaaaf for pokker, og når kæresten siger det, så må du jo også hellere gøre det 😉
  MEN er du ligesom mig, så vil du jo stadig gerne have gjort ting – så planlægning er en god ting. Planlæg én ting om dagen der skal gøres, så stresser du ikke over hvis du ikke når mere, OG du giver dig selv, din krop og baby ro. (Ja ja, ved hvor træls det er med råd fra andre, ‘bare’ fordi de selv har været der, men det virkede for mig, og du kan bruge det eller lade være 😉 )
  God bedring 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg synes bare måske ikke det er SÅ sjovt lige nu at være gravid; det er hårdt og ‘smertefuldt’. Og jeg ved jo godt man bliver nødt til at lytte til kroppen, jeg synes bare det er så pokkers svært. Men jeg prøver at slappe så meget af som jeg kan. Virkelig. Selvom jeg keder mig efter 10min på sofaen (måske er det egentlig mest tanken om at jeg ‘ikke må noget’ der gør at jeg keder mig) .. Men det med en plan, lyder nu som en god idé. Det tror jeg måske jeg vil benytte mig af 🙂

   <3

   Svar
 2. Lone Lé Munk

  Jeg er så GLAD for at læse, at du ENDELIG langt om længe har forstået at det ikke nytter noget ikke at lytte til den maskine der holder dig og den lille igang. Godt du tager varer på dig selv, og lytter til den mand der kun vil dig alt godt.
  ❤️ jeg syntes iøvrigt ikke det er ynk, men der i mod din realitet lige nu.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *