Madklub #8

IMG_2193 IMG_2194 IMG_2195 IMG_2197Så blev det tid til madklub igen. Egentlig var det min tur til at holde madklub, men fordi mit bækken bare drillede og sådan måtte jeg aflyse det. Man kan så sige at jeg jo blandt andet inviterede pigerne fra madklubben til brunch herhjemme – så på en måde nåede jeg jo at holde noget madklubsværk alligevel.

Denne gang var det Tannis tur til at stå for madklubben. Hun er flyttet siden sidst, så det var super hyggeligt at sidde i de ‘nye’ omgivelser. Hun havde disket op med det helt store tapasbord og det var virkelig lækkert. Jeg har aldrig (altså aldrig!) fået tapas før, så det var en hel ny verden for mig – men absolut ikke sidste gang det skal prøves.

Da vi havde spist var der jo DMA i tvet, så det skulle vi selvfølgelig se (hvilket var en smule dårligt, hvis du spørger mig). Vi flyttede os derfor fra spisebordet og ned i sofaen; hvor vi blev forkælet med varm kakao/kaffe og slik. Det var altså rigtig hyggeligt; og stemningen bar også præg af at vi bare skulle hygge os – og ingen skulle i byen. Det kan selvfølgelig også skyldes at både T og P var snotsyge.

0 tanker om "Madklub #8"

  1. Pingback: November blev måneden | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *