3 måneder!

IMG_2179

Wow! Idag er det den 7. november, hvilket betyder at der er 3 måneder (præcis!) til min terminsdato. Det er altså ret vildt at tænke på at der ikke er så lang tid til mere. Der er allerede gået 6 måneder. Ja, jeg tæller ned.. Det tror jeg egentlig alle gravide gør! For det er bare så skide spændende. I den forbindelse skal i da ikke snydes for et par mavebilleder fra idag. 

Maven vokser ret meget for tiden – så den er godt i vejen, haha. Og lillefisen sparker ofte – hårdt! For satan han kan sparke hårdt! (Jeg må indrømme at jeg er lidt overrasket over hvor hårdt sådan en baby i mavsen egentlig kan sparke – er du sunshine!). Nu skal han så bare vokse sig stor (dog ikke FOR stor, hehe) og stærk, så han kan komme ud til os!

PicMonkey CollageJeg ved godt at jeg på et tidspunkt sagde at jeg nok skulle lave blandede indlæg, så det hele ikke omhandlede babyen.. Men nu er det bare det der fylder aller mest i min hjerne, så der kommer altså til at være en masse om baby – og det håber jeg så I kan acceptere! Jeg har stadig en masse andre ting jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer, men pt. er det baby der fylder.

0 tanker om "3 måneder!"

  1. Pingback: November blev måneden | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *