Brunch med pigerne

IMG_2140 IMG_2141 IMG_2142 IMG_2144Jeg havde idag besøg af nogle søde piger til brunch. Jeg har jo lige haft fødselsdag og i den forbindelse havde jeg besluttet, at jeg da også ville se nogle af mine veninder! Hvis nu jeg ikke havde været gravid, havde jeg nok inviteret pigerne til noget aftensmad og til en tur i byen, men nej! I år skulle det ikke være sådan, så derfor var jeg ude og tænke i alternativer – og brunch endte det så med.

Jeg havde dækket op med rundstykker og alt mulig blandet pålæg, med scrambled eggs med bacon og pølser og så var der også pandekager med sukker og syltetøj. Jeg havde allieret mig med min egen personlige kok (læs: kæreste), som stod for pandekager, så jeg kunne hygge med tøserne imens.

Og så tænkte jeg at bruge efteråret til min borddækning; så lidt jutegarn om lysene og blade som servietringe – så var den hjemme. Simpelt men fint, synes jeg. Og nåja, og så havde jeg fundet store blade som pyntede på bordet.

Hvis i læser med tøser, så TAK for en hyggelig formiddag! Det var dejligt at I gad komme – og jeg er taknemmelig for hver og en gave. Jeg glæder mig til at se jer snart igen!

0 tanker om "Brunch med pigerne"

  1. Pingback: November blev måneden | frk stubba

  2. Pingback: Madklub #8 | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *