Argh!!

wsEgentlig har jeg ikke været sådan særlig hormonella i min graviditet (indtil nu), men jeg må sgu indrømme at jeg igår kom på lidt af en prøve!

Claus og jeg havde købt et puslebord som skulle samles. Det i sig selv virker jo ikke som den mest bøvlede opgave. Men da vi går i gang bøvler siderne en smule; ikke noget der er umuligt, men det er stadig ret træls at det ikke bare gør som det skal med det samme. Efter at jeg blev lidt arrig på det, besluttede vi at ligge det et øjeblik og så samle skufferne istedet.

.. Så vi fandt delene til skufferne og skulle til at samle det – og så finder vi ud af at vi har fået to ENS sider med?! What? Hvor var det dog irriterende! Nu havde jeg jo glæder mig til at få samlet det skide puslebord. Jeg prøver at tælle til 10 og så kigge alle delene igennem for at se om det er os der bare har set forkert, men niks.. Der er to af de samme sider med, så puslebordet kan ikke samles. Hvor er det bare typisk!

Claus endte med at sige ‘nu lader vi det her ligge på gulvet og går ind i stuen‘ og det var vidst meget godt – ellers tror jeg sgu jeg havde kastet det ud gennem vinduet.Haha. Men øv, hvor er det bare irriterende altså!

Okay – surt opstød. Men det var altså ret irriterende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *