Eftermiddagshygge!

IMG_2108IMG_2105Puuh.. Jeg synes godt nok at jeg bliver lidt slået ud, når jeg kommer fra arbejde. Især hvis jeg skal tidlig op og fx åbne børnehaven, så er jeg lidt nødsaget til at få mig en morfar når jeg kommer hjem – ellers så går jeg sgu kold klokken otte, og det er måske liiidt kedeligt.

Dog er det (heldigvis) ikke kun mig herhjemme der er trætte når vi rammer eftermiddagen. Pga. vinteren og kulden er dyrene mere trætte end normalt – og gamle Mailo er blevet lidt af en hyggetrold, så hvis jeg ligger mig med tæppet (vores nye tæppe fra ikea, som Mailo virkelig elsker!); ja, så kommer fisen tøffende og vil op og hygge. Det er altså lidt hyggeligt! Så vi sover til middag sammen – og jeg nyder det imens han gider.

Eller.. At sige at vi alle herhjemme er sådan lidt småtrætte om eftermiddagen er selvfølgelig en stor fed løgn. Rofus den lømmel har jo kun brug for minimal søvn, så han har jo travlt med at ødelægge alt hvad han kan få fingrene i. Det er alt fra at kravle rundt og skubbe lysestager ned til at grave i stole og sofa. Jeg er glad for Rofus, men puh – nogengange får jeg pip af hans energiniveau.

IMG_2117FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *