Barnebarnets bog

IMG_2079 IMG_2080 IMG_2081 IMG_2082

Kender I den her? Jeg havde aldrig set den før (indrømmet; jeg har heller ikke ledt), men jeg så den en dag Claus og jeg var i babysam og med det samme var jeg overbevist om at sådan en skulle der da laves på vores lillefis! Jeg spurgte min mor om hun kunne være interesseret i at lave den – og det ville hun rigtig gerne. Det havde jo ikke været så fedt at købe, hvis hun ikke gad udfylde den. Haha.

Det er sådan en slags ‘barnets bog’ fra fødsel til konfirmationen, men hvor det er bedsteforældrene som skriver. Jeg synes idéen er ret så god! Der er mange gode spørgsmål og ting i bogen, så jeg glæder mig lidt til at se hvordan den udformer sig. Der er selvfølgelig laang tid til den egentlig kan ‘tages i brug’, men der er blandt andet nogle spørgsmål fra da jeg blev født – de kan jo godt besvares allerede nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *